Τρόποι αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Αποστολές εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Αττικής, πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες άνω των 50€. Για παραγγελίες κάτω των 50€, το κόστος είναι 10€  για βαλίτσες και 3€ για τα υπόλοιπα είδη! Για Εκτός Αττικής παραγγελίες σε όλες τις παραγγελίες το κόστος είναι 15€  για βαλίτσες και 5€ για τα υπόλοιπα είδη! (Εξαιρούνται περίοδοι προωθητικών ενεργειών με Δωρεάν Μεταφορικά)

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών “Γενική Ταχυδρομική”. Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από οποιοδήποτε από τα ταχυδρομικά γραφεία των ΕΛΤΑ (850) ή από τα 300 κατάστημα της εταιρείας “Γενική Ταχυδρομική”, στην Ελλάδα.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος bagsandtravel.gr αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 12:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας ή αναμονή τραπεζικού εμβάσματος).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.